Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Аналітичні дослідження взаємного руху робочих органів вертикального валкового млина за наявності пружного та геометричного проковзування помольних валків
 
Names Заміховський, Л.М.
Скрипюк, Р.Б.
Date Issued 2011 (iso8601)
Abstract При експлуатації вертикального валкового млина для помолу вугілля процес зношування його робочих
органів – помольних валків та бігової доріжки помольної чаші, обумовлюється як характером руху робочих органі і взаємодією їх з вугіллям під час руйнування останнього, так і силою притискання помольних валків до бігової доріжки, що призводить до виникнення різних видів їх проковзування. В статті наводяться аналітичні дослідження взаємного руху помольних валків і бігової доріжки за наявності пружного та геометричного видів проковзування. За результатами проведених досліджень встановлені умови працездатності робочих органів млина для розглянутих видів проковзування, при яких має місце рівномірне їх зношування, що підвищує якість вихідного продукту – тонини помолу вугілля.
Genre Article
Topic помольний валок
Identifier Заміховський, Л. М. Аналітичні дослідження взаємного руху робочих органів вертикального валкового млина за наявності пружного та геометричного проковзування помольних валків / Л. М. Заміховський, Р. Б. Скрипюк // Нафтогазова енергетика. - 2011. - № 2. - С. 94-98.