Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Прогнозування несклепінних пасток вуглеводнів у верхньовізейській товщі на схилах приосьових прогинів Дніпровсько-Донецької западини
 
Names Євдощук, М. І.
Бартащук, Л. О.
Date Issued 2013 (iso8601)
Abstract Досліджено сприятливі геологічні передумови накопичення акумулятивних піщаних тіл-колекторів та умови формування приурочених до них літологічних, стратиграфічних і комбінованих пасток нафти і газу на схилах великих приосьових прогинів. Вивчено особливості геологічної будови верхньовізейських відкладів на північному схилі Орданівського прогину. Розроблено комплексну методику виявлення неантиклінальних пасток вуглеводнів, яка включає в себе палеотектонічні, палеогеографічні методи, детальну кореляцію природних резервуарів за даними промислової геофізики і сейсморозвідки 3D, а також атрибутний аналіз хвильового поля. На прикладі периферійної частини Західно-Солохівської структури показано ефективність застосування нової комплексної методики для ділянки північного схилу Ярошинського прогину. Визначено перспективні території постановки пошуково-розвідувальних робіт на несклепінні пастки вуглеводнів.
Genre Article
Topic прогнозування
Identifier Євдощук, М. І. Прогнозування несклепінних пасток вуглеводнів у верхньовізейській товщі на схилах приосьових прогинів Дніпровсько-Донецької западини / М. І. Євдощук, Л. О. Бартащук // Нафтогазова галузь України. - 2013. - № 5. - С. 3-10.