Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Тектонічна тріщинуватість гірських порід внутрішньої зони Передкарпатського прогину як критерій оцінки перспектив нафтогазоносності
 
Names Трубенко, О. М.
Date Issued 2000 (iso8601)
Abstract Дисертація присвячена вивченню характеру розподілу тектонічної тріщинуватості крейдово-палеогенових відкладів у Внутрішній зоні Передкарпатського прогину. У дисертації вдосконалено існуючу класифікацію тектонічних тріщин. Вперше в роботі встановлено характер розподілу густоти тріщинуватості гірських порід в межах окремих структур і в цілому для Внутрішньої зони. У дисертації показано на картосхемах і картах зв’язок між ділянками підвищеної густоти тріщинуватості в приповерхневих структурах та густотою тектонічних порушень на глибині з ділянками відкритих покладів нафти і газу, а також з перспективними зонами за даними газогеохімічних досліджень. Зроблено висновок про перспективи нафтогазоносності за даними про тріщинуватість гірських порід.
Genre Thesis
Topic тектонічна тріщинуватість
Identifier Трубенко, Олександр Миколайович Тектонічна тріщинуватість гірських порід внутрішньої зони Передкарпатського прогину як критерій оцінки перспектив нафтогазоносності : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. геол.-минерал. наук : спец. 04.00.17 "Геологія нафти і газу" / О. М. Трубенко ; Івано-Франків. держ. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2000. - 19 с. - 15-16.