Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Геологічна будова і перспективи нафтогазоносності центральної та північно-західної частин Бориславсько-Покутської зони Передкарпатського прогону на глибинах 5-8 км
 
Names Хомин, В. Р.
Date Issued 2004 (iso8601)
Abstract Дисертація присвячена дослідженню геологічної будови та нафтогазоносності Бориславсько-Покутської зони Передкарпатського прогину, із родовищ якої ведеться основний видобуток нафти в Передкарпатській нафтогазоносній області. Створена модель геологічної будови центральної та північно-західної частин Бориславсько-Покутської зони Передкарпатського прогину на глибинах 5-8 км.
Встановлені кореляційні залежності між пластовими температурами, тисками та глибиною залягання продуктивних горизонтів центральної і північно-західної частин Бориславсько-Покутської зони. Обґрунтовано термобаричні умови у надрах досліджуваної території на глибинах до 8 км і можливість існування нафтогазових покладів на вказаних глибинах. Виділено та обґрунтовано першочергові нафтогазоперспективні об’єкти для проведення детальних геолого-геофізичних робіт і параметричного буріння у межах досліджуваної території. Розробки здобувана спрямовані на вирішення нагальної проблеми України -нарощування ресурсної бази вуглеводнів.
Genre Thesis
Topic Бориславсько-Покутська зона
Identifier Хомин, Володимир Романович Геологічна будова і перспективи нафтогазоносності центральної та північно-західної частин Бориславсько-Покутської зони Передкарпатського прогону на глибинах 5-8 км : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук. : спец. 04.00.17 "Геологія нафти газу" / В. Р. Хомин ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2004. - 21 с. - 17-18.