Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Сублокальний геологічний прогноз нафтогазоперспективних об'єктів (на прикладі Талалаївського виступу Дніпровсько-Донецької западини)
 
Names Гончаров, В. Є.
Date Issued 2006 (iso8601)
Abstract У дисертаційній роботі на основі дослідження методології і методів проведення геологічних досліджень та використання наявного найдетальнішого "сублокального рівня контролю нафтогазоносності" розроблено відповідний йому рівень геологічного прогнозу нафтогазоперспективних об'єктів. Визначені і деталізовані сучасні та запропоновані нові принципи виявлення нафтогазоперспективних об'єктів сублокального рівня - пасток ВВ. Розроблені принципи побудови візуальних фреймів за допомогою елементів ГІС для створення системних уявлень про геологічні об'єкти. На основі інтеграції тектонічних, літологічних і геоморфологічних досліджень розроблено комплекс геологічних досліджень придатний для прогнозу й картування таких об'єктів. Запропоновано використання розробленого комплексу на всіх етапах і стадіях проведення ГРР. На основі проведення сублокального геологічного прогнозу на площі Талалаївського виступу ДДЗ виявлено 17 перспективних об'єктів різноманітного типу в карбонатній і теригенній частинах розрізу, видано конкретні пропозиції на буріння пошукових і розвідувальних свердловин.
Genre Thesis
Topic сублокальний контроль нафтогазоносності
Identifier Гончаров, Віктор Євгенійович Сублокальний геологічний прогноз нафтогазоперспективних об'єктів (на прикладі Талалаївського виступу Дніпровсько-Донецької западини) : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. геол. наук : спец. 04.00.17 "Геологія нафти і газу" / В. Є. Гончаров ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2006. - 22 с. - 17-20.