Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Результати промислових випробувань устаткування для демонтажу пошкодженого обладнання при ліквідації відкритого нафтогазового фонтану
 
Names Добровольський, І. В.
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract Щоб прискорити процеси ліквідації відкритих фонтанів необхідно розробляти нове високоефективне
устаткування та вдосконалювати існуюче. Рекомендувати нове обладнання до використання у виробництві слід за результатами його промислових випробувань.
Випробування нового устаткування для демонтажу пошкодженого обладнання проводились на діючому газовому полігоні ДП „ЛІКВО” НАК „Нафтогаз України” у відповідності до затвердженої Програми і
методики. Метою випробувань було відпрацювання різноманітних конструктивних виконань гідропіскоструминного різака під час відрізання трубних головок, які найбільш широко використовуються в нафтогазовидобувних компаніях України.
Під час промислових випробувань визначено стійкість до гідроабразивного розмивання трьох конструкцій різаків та трьох видів насадок. Найкращими показниками володіють різак з гнутими трубами та насадка з направляючим конусом.
Genre Article
Topic ліквідація нафтогазових фонтанів
Identifier Добровольський, І. В. Результати промислових випробувань устаткування для демонтажу пошкодженого обладнання при ліквідації відкритого нафтогазового фонтану / І. В. Добровольський // Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ. - 2016. - № 4. - С. 15-24.