Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Сейсмостратиграфічні критерії вивчення глибинної будови та перспективи нафтогазоносності Північнокримського прогину і прилеглих територій
 
Names Кольцов, С. В.
Date Issued 2007 (iso8601)
Abstract Дисертаційну роботу присвячено виявленню сейсмостратиграфічних критеріїв вивчення глибинної будови та перспектив нафтогазоносності Північнокримського прогину і прилеглих територій, а також пріоритетних напрямків подальших геолого-геофізичних досліджень у межах прогину. Розроблено геолого-геофізичну та сейсмостратиграфічну моделі структурно-літологічних поверхів Південного регіону України. Визначено сейсмостратиграфічні критерії виділення тектонічних порушень різних типів за сейсмічними даними. Проведено сейсмостратиграфічну класифікацію нафтогазоперспективних структур крейдового віку з визначенням принципів їх розміщення у розрізі та по площі протну. Визначено особливості геологічної будови відкладів крейдового віку Північнокримського прогину, що характеризують його як рифт. Побудовано структурно-тектонічні карти горизонтів відбиття, які приурочені до покрівель та підошов СЛП крейдового віку, у межах центрального грабену, північного і південного бортів рифту. Розроблено схему розповсюдження нафтогазоперспектйвних об'єктів крейдового віку. Визначено перспективи нафтогазоносності різних частин рифту. Обґрунтовано пріоритетні напрямки геологорозвідувальних робіт на нафту і газ та першочергові об'єкти для проведення комплексних геофізичних досліджень.
Genre Thesis
Topic Північнокримський рифтогенний прогин
Identifier Кольцов, Сергій Віталійович Сейсмостратиграфічні критерії вивчення глибинної будови та перспективи нафтогазоносності Північнокримського прогину і прилеглих територій : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. геол. наук : спец. 04.00.22 "Геофізика" / С. В. Кольцов ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2007. - 20 с. - 13-16.