Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Управління підприємствами в умовах зовнішніх регулювань
 
Names Василишина, Н. Є.
Date Issued 2009 (iso8601)
Abstract Дисертаційна робота присвячена теоретико-методологічному обгрунтуванню системних засад організації ефективної і результативної взаємодії зовнішніх регуляторів з керівниками підприємств на основі створення моделі їх поведінки в процесі і процедурах практичної реалізації зовнішніх регулювань нарівні окремих підприємств. Виявлено відсутність у сьогоднішній практиці регулювання -управління підприємствами досвіду і рекомендацій з формування, налагодження і розвитку позитивних взаємостосунків. Зокрема, між владою і підприємництвом, між представниками влади і керівниками підприємств, а також між керівниками різних рівнів ієрархії підприємницьких корпоративних структур, які б враховували появу нових відносин власності, виникнення, формування і дію нових ціннісних категорій, життєвих позицій, мотивів діяльності підприємців і керівників підприємницьких структур з одного боку та працівників і керівників вищестоячих корпоративних структур, органів державного управління і місцевого самоврядування з іншого. Обгрунтовано необхідність організації умов ефективної і результативної співпраці підприємницької і владної складових вітчизняного економічного життя.
Запропоновано методи та тестові інструменти оцінки готовності службовців і підприємців до ефективної співпраці у єдиній системі регулювання - управління підприємницькою діяльності з отриманням максимальної користі для суспільства.
Genre Thesis
Topic управління підприємства
Identifier Василишина, Наталія Євгенівна Управління підприємствами в умовах зовнішніх регулювань : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.00.04 "Економіка та управління підприємствами (нафтова і газова промисловість)" / Н. Є. Василишина ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2009. - 20 с. - 16-17.