Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості геологічної будови і перспективи пошуків неструктурних пасток вуглеводнів у середньокам'яновугільному комплексі північних окраїн Донбасу
 
Names Макєєва, Н. П.
Date Issued 2009 (iso8601)
Abstract У роботі проаналізовані особливості геологічної будови середньокам’яновугільних відкладів північних окраїн Донбасу, обґрунтовані перспективи виявлення неструктурних пасток та їхньої нафтогазоносності, а також намічені пріоритетні напрямки геологорозвідувальних робіт. Досліджено палеотектонічні і палеогеографічні умови осадконагромадження середньокам’яновугільних відкладів. На підставі літофаціальних досліджень, критеріїв нафтогазоносності та щільності початкових прогнозних ресурсів вуглеводнів виконано районування території поширення середньокам’яновугільних відкладів за ступенем їх перспективності. Обґрунтовано нові напрямки подальших геологорозвідувальних робіт на нафту і газ та першочергові об’єкти для проведення параметричного буріння і детальних сейсморозвідувальних робіт.
Genre Thesis
Topic північні окраїни Донбасу
Identifier Макєєва, Наталія Петрівна Особливості геологічної будови і перспективи пошуків неструктурних пасток вуглеводнів у середньокам'яновугільному комплексі північних окраїн Донбасу : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. геол. наук : спец. 04.00.17 "Геологія нафти і газу" / Н. П. Макєєва ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2009. - 22 с. - 18-20.