Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Управління логістичним потоком на газотранспортних підприємствах
 
Names Писар, Н. Б.
Date Issued 2009 (iso8601)
Abstract Дисертаційна робота присвячена розробці теоретичних та практичних положень управління логістичним потоком на газотранспортних підприємствах. На основі проведеного дослідження розроблено модель логістичної стратегії діяльності газотранспортного підприємства, що забезпечує контроль за використанням газу на етапах постачання, споживання та зберігання в підземних газосховищах при мінімальних витратах. Проведено аналіз логістичних функцій в газотранспортній галузі та розроблено принципи функціонування логістичних систем для розробки ефективної логістичної стратегії газотранспортного підприємства. Розглянуто оптимізаційні моделі управління запасами, на основі яких визначено напрямки та критерії ефективного функціонування логістичної системи. Розроблено моделі прогнозування з врахуванням сезонного характеру функціонування підприємства, що дозволило спрогнозувати величини відбирання обсягів газу з підземних сховищ газу.
Запропоновано алгоритм вибору логістичної стратегії газотранспортного підприємства, що передбачає визначення основних взаємозалежностей між результатами управління його логістичними потоками і витратами на їх досягнення.
Genre Thesis
Topic логістичний потік
Identifier Писар, Надія Богданівна Управління логістичним потоком на газотранспортних підприємствах : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.00.04 "Економіка та управління підприємствами (нафтова і газова промисловість)" / Н. Б. Писар ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2009. - 19 с. - 15-16.