Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Управління державно-приватними партнерствами на засадах гармонізації інтересів сторін
 
Names Боднар, Г. Ф.
Date Issued 2010 (iso8601)
Abstract Дисертаційна робота присвячена розробці теоретико-методологічних і прикладних підходів до управління державно-приватними партнерствами на засадах гармонізації інтересів сторін-учасниць. У роботі на основі аналізу світового досвіду використання організаційних форм діяльності державно-приватних підприємств розкрито потенціал і переваги їх створення і діяльності у сфері постачання споживачам природного газу. Доказано, що за умови використання рекомендацій розробленої автором графоаналітичної моделі визначення умов гармонізації інтересів сторін-учасниць та контент-моделі вироблення і реалізації комплексу управлінських рішень щодо діяльності партнерств органи управління партнерствами отримують можливість удосконалити процеси управління останніми з отриманням позитивних техніко-технологічних, фінансово-економічних та нормативно-організаційних результатів.
Практична апробація розроблених в дисертації моделей, структур та інструментів управління газопостачальними підприємствами в умовах реального виробничого процесу продемонструвала позитивні результати діяльності за показниками зростання обсягів наданих послуг, розрахунків населення за ці послуги, сплати податків, залучення інвестицій тощо. Цим самим підтверджена достовірність гіпотетичних припущень, отриманих теоретичних результатів та сформульованих практичних рекомендацій.
Genre Thesis
Topic державно-приватне партнерство
Identifier Боднар, Галина Федорівна Управління державно-приватними партнерствами на засадах гармонізації інтересів сторін : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.00.04 "Економіка та управління підприємствами (нафтова і газова промисловість)" / Г. Ф. Боднар ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2010. - 20 с. - 16-17.