Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Управління економічною безпекою підприємств нафтогазового комплексу
 
Names Кісь, С. Я.
Date Issued 2010 (iso8601)
Abstract Дисертаційна робота присвячена розробці теоретико-методологічних і прикладних підходів до управління економічною безпекою підприємств нафтогазового комплексу України та шляхів підвищення її рівня. У роботі розкрито сутність економічної безпеки, проведено класифікацію потенційних загроз, удосконалено систему методичних підходів до вимірювання та оцінки рівня економічної безпеки, що дозволяють враховувати кількісні та якісні чинники економічно безпечного функціонування держави, галузі, підприємства. На основі аналізу та реінтерпретації сучасних технологій управління якістю розроблено просторову трикритеріальну модель оцінки і управління якістю діяльності підприємства, що дає можливість здійснювати процеси управління економічною безпекою суб'єктів господарювання шляхом запровадження якісних змін.
Розглянуто напрями удосконалення управління економічною безпекою підприємств нафтогазової галузі на основі результатів дослідження та оцінки підприємств НГКУ на відповідність критеріям і вимогам моделі управління якістю діяльності, дієвість якої апробовано на прикладі НГВУ „Долинанафтогаз".
Genre Thesis
Topic економічна безпека
Identifier Кісь, Святослав Ярославович Управління економічною безпекою підприємств нафтогазового комплексу : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук, спец. 08.00.04 "Економіка та управління підприємствами (нафтова і газова промисловість)" / С. Я. Кісь ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2010. - 20 с. - 15-16.