Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна характеристика МСФЗ 6 «Розвідка та оцінка запасів корисних копалин» та П(С)БО 33 «Витрати на розвідку запасів корисних копалин» у контексті трансформації фінансової звітності
 
Names Орлова, В. К.
Долішня, Т. І.
Date Issued 2012 (iso8601)
Abstract В статті проведено порівняльний аналіз основних положень МСФЗ (IFRS) 6 і П(С)БО 33 в контексті трансформації фінансової звітності щодо відображення витрат на розвідку і оцінку корисних копалин та розглянуто особливості застосування МСФЗ (IFRS) 6 на підприємствах нафтогазової галузі. Результати аналізу доцільно використовувати при формуванні раціональної облікової політики, що в свою чергу, дозволить уникнути багатьох коригувань у відображенні витрат на розвідку і оцінку корисних копалин при трансформації звітності у звітність за МСФЗ.
Genre Article
Topic витрати
Identifier Порівняльна характеристика МСФЗ 6 «Розвідка та оцінка запасів корисних копалин» та П(С)БО 33 «Витрати на розвідку запасів корисних копалин» у контексті трансформації фінансової звітності / В.К.Орлова, Т.І.Долішня // Науковий вісник Буковинського державного фінансово-економічного університету. Економічні науки: збірник наукових праць. - Чернівці, 2012.- Вип.2(23).- с.298-307.