Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Механізми державного управління екологічною складовою в інноваційному розвитку регіону (на прикладі Івано-Франківської області)
 
Names Кернична, А. Є.
Date Issued 2014 (iso8601)
Abstract У дисертаційній роботі досліджено особливості державного управління процесами екологізації на регіональному рівні. Уточнено поняття "державне управління в екологічній сфері", на основі якого аргументовано його зміст як чинника екологобезпечного розвитку суспільства. Визначено основну мету, завдання, принципи, методи та механізми державного управління в сфері екології. Розвинуто основні принципи та пріоритети регіональної екологічної політики з урахуванням інноваційного фактора та концепції сталого розвитку. Проведено огляд та аналіз сучасного стану навколишнього середовища на території Івано-Франківської області. Удосконалено методологічні та організаційно-управлінські підходи до формування інформаційного та інфраструктурного забезпечення екологічної політики в регіоні шляхом створення на території регіону спеціалізованого екологічного технопарку. Запропоновано вдосконалену організаційну структуру органів державного управління процесами екологізації в області. Розроблено комплексний механізм реалізації державного управління процесами екологізації на регіональному рівні.
Genre Thesis
Topic державне управління
Identifier Кернична, Анджеліка Євгенівна Механізми державного управління екологічною складовою в інноваційному розвитку регіону (на прикладі Івано-Франківської області) : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. наук з держ. упр. : спец. 25.00.02 "Механізми державного управління" / А. Є. Кернична ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2014. - 19 с. : рис., табл. - 15-17.