Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні засади формування системи управлінських технологій в державному управлінні України
 
Names Книш, П. В.
Date Issued 2014 (iso8601)
Abstract У дисертації розв’язано важливе теоретичне завдання формування системи управлінських технологій у державному управлінні України. Розкрито сутність, зміст поняття "управлінські технології", визначено їхні основні види та місце в системі державного управління. Для адаптації використання поняття "організаційна зрілість" в державному управлінні розроблено порядок виявлення інформаційних потоків, переліки системних помилок та ключових факторів успіху в діяльності органів державної влади.
Запропоновано елементи методологічного забезпечення впровадження компетентнісного підходу в державному управлінні. Уточнено характер взаємозв’язку управлінських компетенцій між собою й проведено їх пріоритезацію. Розроблено матрицю співвідношення між управлінськими компетенціями та методами їх оцінки, виявлено важливість цих методів та запропоновано порядок їх застосування в системі державного управління. Розроблено методичні рекомендації щодо формування системи управлінських технологій у державному управлінні, зокрема, модель їхнього взаємозв’язку в статиці та порядок їх застосування у динаміці.
Genre Thesis
Topic державне управління
Identifier Книш, Павло Васильович Теоретичні засади формування системи управлінських технологій в державному управлінні України : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. наук з держ. упр. : спец. 25.00.01 "Теорія та історія державного управління" / П. В. Книш ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2014. - 20 с. - 16-18.