Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Формування організаційно-економічного механізму управління інноваційно-інвестиційними процесами на газотранспортних підприємствах
 
Names Лінчевська, Н. М.
Date Issued 2015 (iso8601)
Abstract У дисертаційній роботі досліджено теоретичні та розроблено практичні підходи до формування організаційно-економічного механізму управління інноваційно-інвестиційними процесами на газотранспортних підприємствах. Проаналізовано сучасний стан газотранспортних підприємств України, обґрунтовано найважливіші пріоритети та запропоновано можливі шляхи їх інноваційного розвитку. Досліджено діючий організаційно-економічний механізм управління інноваційно-інвестиційними процесами на газотранспортних підприємствах та доведено його недосконалість і низьку ефективність використання. У роботі запропоновано і обґрунтовано організаційні та економічні засади дифузії інноваційно-інвестиційного капіталу в об’єкти газотранспортної інфраструктури та розроблено методичні підходи щодо дезінтеграції газотранспортних тарифів і оцінки ефективності інноваційно-інвестиційних проектів у газотранспортній сфері. Розроблено структурно-логічну схему та основні елементи організаційно-економічного механізму управління інноваційно-інвестиційними процесами на газотранспортних підприємствах. Запропоновано загальну модель для економічної оцінки інноваційно-інвестиційних проектів досліджуваних підприємств у рамках методу дисконтування грошових потоків.
Genre Thesis
Topic газотранспортні підприємства
Identifier Лінчевська, Наталія Михайлівна Формування організаційно-економічного механізму управління інноваційно-інвестиційними процесами на газотранспортних підприємствах : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.00.04 - Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) / Н. М. Лінчевська ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2015. - 20 с. - 16-18.