Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Концепція нового державного управління Т. Геблера та Д. Озборна: теоретичні засади та практика
 
Names Жуйтін, Лі
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract У дисертації здійснено комплексне дослідження концепції нового державного управління Т. Геблера та Д. Озборна, виявлено її основні принципи та сутність. Проаналізовано теоретичні засади концепції, а також обґрунтовано методологію її дослідження. Доведено приналежність цієї концепції до наукового напряму нового державного менеджменту, аргументована його зацікавленість ринковими механізмами.
Досліджено проблему ефективності державного управління у контексті концепції Т. Геблера та Д. Озборна, виявлено значення стратегії у процесі реформування публічного сектору. Проаналізовано прикладний досвід з імплементації принципів нового державного управління окремих англосаксонських та азійських країн. Розглянуто соціально-політичні, економічні та правові передумови для позитивного впровадження принципів нового державного управління в Україні, Наведено факти реформування українського публічного сектору в контексті концепції Т. Геблера та Д. Озборна.
Genre Thesis
Topic Т. Геблер
Identifier Лі, Жуйтін Концепція нового державного управління Т. Геблера та Д. Озборна: теоретичні засади та практика : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. наук з держ. упр. : спец. 25.00.01 "Теорія та історія державного управління" / Ж. Лі ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - К., 2016. - 20 с. - 16-17.