Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення рівня шумового забруднення на території міста Івано-Франківська в контексті сталого розвитку / Т. В. Кундельська // Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування. - 2017. - № 1.
 
Names Кундельська, Т. В.
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract В статті викладені основні напрямки забезпечення сталого розвитку Івано-Франківська на основі визначення акустично комфортного середовища проживання мешканців міста. Наведені результати досліджень території міста Івано-Франківська за факторами шумового забруднення. Проаналізований шумовий режим у зелених зонах міста. За результатами вимірювань встановлені основні джерела шумового забруднення урбосистеми Івано-Франківська. Запропоновані захисні заходи та технічні рішення для зменшення акустичного забруднення, визначені перспективи досліджень в якості побудови карти шуму міста.
Genre Article
Topic шумове навантаження
Identifier Визначення рівня шумового забруднення на території міста Івано-Франківська в контексті сталого розвитку / Т. В. Кундельська // Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування. - 2017. - № 1.