Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»)
 
Creator Зайцева, І.С.
Мураєва, О.О.
Панайотова, Т.Д.
 
Subject План 2018
 
Description для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
 
Date 2017-11-27
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/46863/1/LR_foodchem.doc
Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2017) Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/46863/