Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»)
|
|
Creator |
Зайцева, І.С.
Мураєва, О.О. Панайотова, Т.Д. |
|
Subject |
План 2018
|
|
Description |
для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
|
|
Date |
2017-11-27
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/46863/1/LR_foodchem.doc
Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2017) Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/46863/
|
|