Запис Детальніше

Практичні аспекти філософії часу

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/21422/
978-966-657-684-5
 
Title Практичні аспекти філософії часу
 
Creator Додонов, Роман Олександрович
 
Subject Видані в Україні
 
Description Час, як і колись, продовжує тримати думку людини в напруженні, провокуючи її на спроби відповідсти на вічні запитання: що таке час?, яка його природа?, як майбутнє впливає на сьогодення, а сьогодення - на майбутнє?, як час проявляє себе в різних регіонах реальності?, як співвідносяться психіка і час?, що таке вічність?, чому час має саме такі властивості, які має? Безліч запитань, які здатні викликати здивування, а що, як не здивування, дає початок філософії? Як і раніше, людина намагається створити нові моделі часу чи навіть запропонувати остаточну його теорію.
Колективна монографія "Практичні аспекти філософії часу" - один із кроків на шляху до розуміння природи часу. Вона призначена для філософів, науковців-гуманітаріїв та природничників, аспірантів, студентів, а також усіх, хто цікавиться проблемами сучасної філософії часу.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Contributor Лебедь, Євген Олександрович
 
Date 2017
 
Type Монографія
PeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/21422/1/%D0%A4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BB.%20%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%83..pdf
Додонов, Роман Олександрович (2017) Практичні аспекти філософії часу Колективна (три і більше авторів). Сумський державний університет, Суми.