Запис Детальніше

Банкрутство підприємств будівельної галузі України: стан, проблеми і шляхи їх вирішення: монографія.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Банкрутство підприємств будівельної галузі України: стан, проблеми і шляхи їх вирішення: монографія.
 
Creator Бабаєв, В.М.
Торкатюк, В.І.
Шутенко, Л.М.
Стадник, Г.В.
Димченко, О.В.
Жихор, О.Б.
Бутнік, С.В.
Парамонова, О.В.
Куліков, В.О.
Бутнік, Д.В.
 
Subject Монографии
П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
 
Description Розглянуто системи і методи формування управлінських рішень щодо ефективного функціонування комерційних підприємств будівельної галузі на основі процесного підходу в поєднанні з упровадженням системи стратегічного управління та з використанням інструментального програмування середовища ARIS.
Досліджено питання неспроможності правового регулювання недієздатності (банкрутства) комерційних підприємств будівельної галузі в історичному, теоретичному та практичному аспектах. Особливу увагу приділено банкрутству окремих боржників у будівництві, а також комерційних
банків, що фінансують будівництво. Окреслено правове регулювання неспроможності (банкрутства) в зарубіжних країнах (Англія, Німеччини, Росія, США, Франція).
Проаналізовано можливості зменшення неплатоздатності будівельних підприємств шляхом диверсифікації їхньої виробничої діяльності на підставі систем контролінгу.
Монографію призначено для викладачів, аспірантів і студентів будівельних, юридичних і економічних ВНЗ і факультетів університетів, суддів господарських судів, арбітражних керівників, юристів, економістів і всіх, хто долучається до будівництва економічної і правової галузей та цікавиться цими питаннями.
 
Publisher Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
 
Date 2016
 
Type Монография
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/46953/1/%D0%91%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%80%D1%83%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%20%D1%81%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B0.pdf
Бабаєв, В.М. и Торкатюк, В.І. и Шутенко, Л.М. и Стадник, Г.В. и Димченко, О.В. и Жихор, О.Б. и Бутнік, С.В. и Парамонова, О.В. и Куліков, В.О. и Бутнік, Д.В. (2016) Банкрутство підприємств будівельної галузі України: стан, проблеми і шляхи їх вирішення: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/46953/