Запис Детальніше

«Проблематика ЗМІ»

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/21735/
 
Title «Проблематика ЗМІ»
 
Creator Росінська, Олена Анатоліївна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Робоча навчальна програма з дисципліни «Проблематика ЗМІ» є нормативним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою журналістики та нових медіа на основі освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів відповідно до навчального плану для цієї спеціальності денної форми навчання.
Робочу навчальну програму укладено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчання. Програма визначає обсяги знань, які повинні опанувати студенти відповідно до вимог підготовки фахівців, алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни «Проблематика ЗМІ», необхідне методичне забезпечення, складові й критерії оцінювання навчальних досягнень студентів.
Представлений курс присвячений вивченню проблем та особливостей функціонування медіапростору України та зарубіжних країн, критичного осмислення інформаційного контенту, що виробляється ними. Знайомить із політико-економічною, соціальною, воєнною та військовою, культурною, спортивною, релігійною, правовою проблематикою у ЗМІ, особливостями її відображенням у медіа України та інших країн.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2017
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/21735/1/O_Rosinska_PR_2017_IZh.pdf
Росінська, Олена Анатоліївна (2017) «Проблематика ЗМІ» [Навчально-методичні матеріали]