Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів 2 та 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 – Туризм).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів 2 та 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 – Туризм). |
|
Creator |
Стешенко, О.Д.
|
|
Subject |
242 Туризм
|
|
Date |
2017
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/47029/1/2017%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%20381%D0%9C%20%D0%9C%D0%A3%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0.pdf
Стешенко, О.Д. (2017) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів 2 та 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/47029/
|
|