Запис Детальніше

Узагальнення як метод підвищення ефективності наукової роботи студентів (на прикладі виокремлення особливостей роботи спостережної ради)

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Узагальнення як метод підвищення ефективності наукової роботи студентів (на прикладі виокремлення особливостей роботи спостережної ради)
 
Creator Пасько, Я.О.
Бондар-Підгурська, О.В.
 
Subject СПОСТЕРЕЖНА РАДА, МЕТОД, ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ, НАУКОВА РОБОТА СТУДЕНТіВ
 
Description На прикладі виокремлення комітетів Спостережної ради як органу управління акціонерним товариством студентом апробовано метод узагальнення, що в рамках вивчення навчальної дисципліни «Ділове адміністрування (Корпоративне управління)», що сприяє підвищенню ефективності наукової роботи студентів в умовах заангажованості інформаційного середовища.
Пасько Я.О. Узагальнення як метод підвищення ефективності наукової роботи студентів (на прикладі виокремлення особливостей роботи спостережної ради)/ Я.О. Пасько, О.В. Бондар-Підгурська //Матеріали всеукраїнської науково-методичної інтернет - конференції з проблем вищої освіти і науки «Шляхи забезпечення якості підготовки фахівців з економіки та підприємництва в умовах інтеграції вітчизняної освіти у міжнародний простір», Харків, 16 ЛИСТОПАДА 2017 Р. Режим жоступу: http://dl.khadi.kharkov.ua/course/view.php?id=622
 
Date 2018-01-12T22:40:20Z
2018-01-12T22:40:20Z
2018-01-13
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5972
 
Language ua