МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)
|
|
Creator |
Крайнюк , Л. М.
|
|
Subject |
План 2018
|
|
Date |
2017-01-21
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/47538/1/2018%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%8E%D0%BA%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9F%D0%97%20_%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B2%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD_%20%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3_%D1%97.doc
Крайнюк , Л. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/47538/
|
|