Запис Детальніше

ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
 
Creator Крайнюк, Л. М.
Соколенко, А.С.
 
Subject План 2018
 
Date 2017-01-21
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/47540/1/2018%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%8E%D0%BA%20%D0%A1%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%A2%D0%9F%D0%A0%D0%93%20%D0%9D%D0%90%D0%92%D0%A7%D0%90%D0%9B%D0%AC%D0%9D%D0%98%D0%99%20%D0%9F%D0%9E%D0%A1_%D0%91%D0%9D%D0%98%D0%9A.doc
Крайнюк, Л. М. и Соколенко, А.С. (2017) ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/47540/