Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (для студентів 4 та 5 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (для студентів 4 та 5 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»)
 
Creator Краснокутська, Ю.В.
 
Subject План 2018
 
Date 2017-01-21
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/47541/1/2018%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%20%D0%9C%D0%92%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%9F%D0%97%20%D1%82%D0%B0%20%D0%A1%D0%A0%20%D0%9C%D0%93%D0%A0%D0%93.doc
Краснокутська, Ю.В. (2017) МЕТОДИЧНІ рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (для студентів 4 та 5 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/47541/