Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 3,5 курсів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 3,5 курсів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Радіонова, О. М.
 
Subject План 2018
 
Date 2017-01-21
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/47543/1/2018%20%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%86%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82%20%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD.%20%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4.%20%D0%A1%D0%B0%D0%BC.%D1%80.%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%97%D0%A4%D0%9D.doc
Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 3,5 курсів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/47543/