Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи
з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ»
(для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр»
спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Крайнюк, Л. М.
 
Subject План 2018
 
Date 2017-12-27
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/47804/1/2018%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%8E%D0%BA%20%D0%9C%D0%92%20%D0%A1%D0%A0%20%20_%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B2%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD_%20%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3_%D1%97.doc
Крайнюк, Л. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/47804/