Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи
з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Крайнюк, Л. М.
Соколенко, А.С.
 
Subject План 2018
 
Date 2017-12-27
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/47805/1/2018%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%8E%D0%BA%20%D0%A1%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9C%D0%92%20%D0%A1%D0%A0%20%D0%A2%D0%95%D0%A5%D0%9D%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%93_%D0%AF%20%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%94%D0%A3%D0%9A%D0%A6_%D0%87%20%D0%A0%D0%95%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%9E%D0%93%D0%9E%20%D0%93%D0%9E%D0%A1%D0%9F%D0%9E%D0%94%D0%90%D0%A0%D0%A1%D0%A2%D0%92%D0%90.doc
Крайнюк, Л. М. и Соколенко, А.С. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/47805/