Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності
|
|
Creator |
Корягін А.А., Шелудько В.М.
|
|
Subject |
бісквітне печиво
Мадлен технологія борошняні кондитерські вироби кіноа борошно |
|
Publisher |
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»,
|
|
Date |
2018-02-06T07:23:35Z
2018-02-06T07:23:35Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу, факультет харчових техно-логій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 175
978-966-184-298-3 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5982 |
|
Language |
ua
|
|