Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності
					 | 
		|
| Creator | 
															Корягін А.А., Шелудько В.М.
					 | 
		|
| Subject | 
															бісквітне печиво
					 Мадлен технологія борошняні кондитерські вироби кіноа борошно  | 
		|
| Publisher | 
															Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»,
					 | 
		|
| Date | 
															2018-02-06T07:23:35Z
					 2018-02-06T07:23:35Z 2018  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу, факультет харчових техно-логій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 175
					 978-966-184-298-3 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5982  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|