Запис Детальніше

Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності
 
Creator Корягін А.А., Шелудько В.М.
 
Subject бісквітне печиво
Мадлен
технологія
борошняні кондитерські вироби
кіноа
борошно
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»,
 
Date 2018-02-06T07:23:35Z
2018-02-06T07:23:35Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу, факультет харчових техно-логій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 175
978-966-184-298-3
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5982
 
Language ua