Запис Детальніше

Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
 
Creator Андрушків, Б.М.
Кирич, Н.Б.
Погайдак, О.Б.
Співак, С.М.
Шерстюк, Р.П.
 
Subject Наукові статті
 
Description Стаття ставить за мету вивчення особливостей та пошук шляхів підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу, організацію соціального страхування працюючих в умовах об’єднання в Україні фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з фондом від нещасних випадків на виробництві, в умовах Євроінтеграційних перетворень. На основі вивченого практичного досвіду вироблено рекомендації з вирішення виявлених проблем.
Статья ставит целью изучение особенностей и поиск путей повышения профессионального уровня кадров гостинично-ресторанного бизнеса, организацию социального страхования работающих в условиях объединения в Украине фонда социального страхования по временной потере трудоспособности с фондом от несчастных случаев на производстве, в условиях Евроинтеграционных преобразований. На основе изученного практического опыта выработаны рекомендации по решению обнаруженных проблем.
The article seeks to study the features and search for ways to improve the professional level of staff hotel and restaurant business, the organization of social insurance of workers in the conditions of association in Ukraine, the social insurance fund for temporary disability with the fund from accidents at work, in the context of European integration transformations. Based on the learned practical experience, recommendations are made to solve the problems identified.
 
Date 2018-02-12T08:52:42Z
2018-02-12T08:52:42Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень / Б.М. Андрушків, Н.Б. Кирич, О.Б. Погайдак, С.М. Співак, Р.П. Шерстюк // Вісник економічної науки України. — 2017. — № 2 (33). — С. 3-7. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.
1729-7206
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/130363
 
Language uk
 
Relation Вісник економічної науки України
 
Publisher Інститут економіки промисловості НАН України