Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виконання та оформлення дипломної роботи з присвоєння кваліфікації «Бакалавр будівництва» фахового спрямування «Міське будівництво та господарство» (для студентів 4 курсу денної, 5 курсу заочної, 3 курсу скороченої форми навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності «Міське будівництво та господарство»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до виконання та оформлення дипломної роботи з присвоєння кваліфікації «Бакалавр будівництва» фахового спрямування «Міське будівництво та господарство» (для студентів 4 курсу денної, 5 курсу заочної, 3 курсу скороченої форми навчання та слухачів другої вищої освіти
спеціальності «Міське будівництво та господарство»).
 
Creator Черноносова, Т.О.
Завальний, О.В.
 
Subject 192 Строительство и гражданская инженерия
 
Date 2018
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/48252/1/49%D0%9C.2017%2C%20%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%80.pdf
Черноносова, Т.О. и Завальний, О.В. (2018) Методичні рекомендації до виконання та оформлення дипломної роботи з присвоєння кваліфікації «Бакалавр будівництва» фахового спрямування «Міське будівництво та господарство» (для студентів 4 курсу денної, 5 курсу заочної, 3 курсу скороченої форми навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності «Міське будівництво та господарство»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/48252/