«Wikicells» – технологія «їстівних» упаковок для їжі – як інноваційна технологія в ресторанному бізнесі
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Wikicells» – технологія «їстівних» упаковок для їжі – як інноваційна технологія в ресторанному бізнесі
|
|
Creator |
Сова, А.Р.
|
|
Subject |
Устойчивое развитие городов (2017)
|
|
Date |
2017-04
|
|
Type |
Доклад на конференции или семинаре
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/48355/1/ilovepdf_com-214-216.pdf
Сова, А.Р. (2017) «Wikicells» – технологія «їстівних» упаковок для їжі – як інноваційна технологія в ресторанному бізнесі. In: Матеріали Х Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції «Сталий розвиток міст» (82-а студентська науково-технічна конференція ХНУМГ ім. О.М. Бекетова) , 25-27 квітня 2017 р., Харків. |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/48355/
|
|