Запис Детальніше

Напрями удосконалення обліку загально виробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Напрями удосконалення обліку загально виробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України
Directions of improvement of account of overhead costs on the baker enterprises of Ukraine
 
Creator Озеран, Алла Володимирівна
Труфіна, Ж. С.
Ozeran, Alla
Trufina, Z.
 
Subject indirect charges
overhead costs
account
distributing
three-level model
control
непрямі витрати
загальновиробничі витрати
облік
розподіл
трирівнева модель
контроль
косвенные расходы
общепроизводственные расходы
учет
распределение
трехуровневая модель
контроль
657.1
 
Description У статті досліджено проблеми обліку загальновиробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України. Запропоновано використання трирівневої моделі розподілу загальновиробничих витрат з метою калькулювання продукції хлібопечення.
The article investigates the problem of accounting the overhead cost in the baking enterprises in Ukraine. It is proposed to use three-level distribution model of overhead cost allocation to calculate bakery products.
В статье исследуются проблемы учета общепроизводственных расходов на хлебопекарских предприятиях Украины. Предлагается использование трех уровневой модели распределения общепроизводственных расходов с целью калькулирования продукции хлебопечения.
 
Publisher ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана»
 
Date 2011-04-11T07:54:39Z
2011-04-11T07:54:39Z
2010-01-15
 
Type Article
 
Identifier Озеран А. В. Напрями удосконалення обліку загально виробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України / А. В. Озеран, Ж. С. Труфіна // Фінанси, облік і аудит : зб. наук. праць / Відп. ред. А. М. Мороз. – К.: КНЕУ, 2010. – Вип. 15. – С.299–300.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/276
 
Language uk