Запис Детальніше

Аналіз стану хлібопекарської галузі України та забезпечення ефективної співпраці державних і підприємницьких структур

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз стану хлібопекарської галузі України та забезпечення ефективної співпраці державних і підприємницьких структур
 
Creator Павлів, Оксана Богданівна
Pavliv, Oksana
 
Subject тенденції розвитку хлібопекарської галузі
державні і галузеві цільові програми
особливості взаємодії державних та підприємницьких структур
trends in baking industry
national and sectoral targeted programs
features of interaction between state and business structures
338.45.01
 
Description В статті проведено дослідження стану хлібопекарської галузі харчової промисловості, основних проблем розвитку хлібопекарства та обґрунтовано можливі напрямки їх вирішення при спільних діях підприємств хлібопекарської підгалузі та держави.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2011-04-27T07:35:43Z
2011-04-27T07:35:43Z
2009-10-09
 
Type Article
 
Identifier Павлів О. Б. Аналіз стану хлібопекарської галузі України та забезпечення ефективної співпраці державних і підприємницьких структур / О. Б. Павлів // Стратегія економічного розвитку України : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана», Укр. Союз промисловців і підприємців, Ін-т світ. екон. і міжнар. відносин НАНУ ; [редкол.: А. П. Наливайко (голов. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 24–25. – С. 115–121.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/310
 
Language uk