Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування
|
|
Creator |
Сергеєв, О. П.
Sergeyev, O. |
|
Subject |
конкурентоспроможність
якість ціна ліквідність competitiveness quality price liquidity конкурентоспособность качество цена ликвидность продукции 346.545/546 |
|
Description |
В статті розглянуто теоретичні засади та особливості формування конкурентоспроможності продукції. Досліджено та проаналізовано вплив основних базових чинників, що визначають рівень конкурентоспроможності продукції.
В статье рассматриваются теоретические принципы и особенности формирования конкурентоспособности продукции. Исследовано и проанализировано влияние основных базисных факторов, которые определяют уровень конкурентоспособности продукции. Theoretical principles and features of competitiveness of products forming are considered in the article. Influence of fundamental base factors that determine the level of competitiveness of products is investigated and analyzed. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2011-05-26T10:37:46Z
2011-05-26T10:37:46Z 2009-09-04 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сергеєв О. П. Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування / О. П. Сергеєв // Економіка та підприємництво : зб. наук. пр. молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; відп. ред. С. І. Дем’яненко. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 23. – С. 143-149.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/350 |
|
Language |
uk
|
|