Запис Детальніше

Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування
 
Creator Сергеєв, О. П.
Sergeyev, O.
 
Subject конкурентоспроможність
якість
ціна
ліквідність
competitiveness
quality
price
liquidity
конкурентоспособность
качество
цена
ликвидность продукции
346.545/546
 
Description В статті розглянуто теоретичні засади та особливості формування конкурентоспроможності продукції. Досліджено та проаналізовано вплив основних базових чинників, що визначають рівень конкурентоспроможності продукції.
В статье рассматриваются теоретические принципы и особенности формирования конкурентоспособности продукции. Исследовано и проанализировано влияние основных базисных факторов, которые определяют уровень конкурентоспособности продукции.
Theoretical principles and features of competitiveness of products forming are considered in the article. Influence of fundamental base factors that determine the level of competitiveness of products is investigated and analyzed.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2011-05-26T10:37:46Z
2011-05-26T10:37:46Z
2009-09-04
 
Type Article
 
Identifier Сергеєв О. П. Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування / О. П. Сергеєв // Економіка та підприємництво : зб. наук. пр. молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; відп. ред. С. І. Дем’яненко. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 23. – С. 143-149.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/350
 
Language uk