Запис Детальніше

Сучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культурою

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культурою
 
Creator Харчишина, О. В.
 
Subject харчова промисловість
організаційна культура
економічна ефективність
food industry
organizational culture
economic efficiency
338.439:658.1
 
Description Подано результати дослідження сучасного стану та перспектив розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.
The paper covers the result of the investigation of the current state of food industry enterprises in Zhytomyr region. The paper highlights the
influence of organizational culture on the state of food industry enterprises.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2011-10-11T08:27:22Z
2011-10-11T08:27:22Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Харчишина О. В. Сучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культурою / О. В. Харчишина // Економіка та підприємництво : зб. наук. праць молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана" ; відп. ред. І. В. Луняк. – Київ : КНЕУ, 2010. – Вип. 24. – С. 153–159.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/589
 
Language uk