Запис Детальніше

Прогнозування кризових явищ на товарному ринку з використанням моделі стрибкової дифузії з поверненням до середнього

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прогнозування кризових явищ на товарному ринку з використанням моделі стрибкової дифузії з поверненням до середнього
 
Creator Бойко, Андрій Сергійович
 
Subject модель дифузійних стрибків з поверненням до середнього
волатильність
динаміка цін
товарний ринок
mean-reverting jump diffusion
volatility
dynamics of prices
commodity market
модель диффузионных прыжков с возвратом к среднему
волатильность
динамика цен
товарный рынок
330.46
519.86
 
Description Проблемою, що досліджується в даній роботі, є аналіз існуючих підходів моделювання, виявлення їх недоліків і обмежень у застосуванні. Пропонується модель формування ціни для прогнозування ціни на товарних ринках.
The problem that is studied in this paper is to analyze the existing modelling approaches, identifying their shortcomings and limitations in application. The model of price formation for forecasting prices in commodity markets is being proposed.
Проблемой, исследуемой в данной работе, является анализ существующих подходов моделирования, выявление их недостатков и ограничений в применении. Предлагается модель формирования цены для прогнозирования цены на товарных рынках.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2011-11-24T13:40:41Z
2011-11-24T13:40:41Z
2011-02-15
 
Type Article
 
Identifier Бойко А. С. Прогнозування кризових явищ на товарному ринку з використанням моделі стрибкової дифузії з поверненням до середнього / А. С. Бойко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 25. – С. 530–538.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/828
 
Language uk