Запис Детальніше

Зниження енергоємності продукції — інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зниження енергоємності продукції — інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості
A decline of power intensity of products is the innovative way of food industry enterprises development
 
Creator Бевз, В. В.
Bevz, V.
 
Subject eнергозбереження
енергоємність
енергоощадливість
energy-savings
power intensity
658.26:664
 
Description У конкурентній боротьбі за споживача на перший план поряд з необхідністю технічної реконструкції, впровадженням європейських стандартів контролю якості, розробкою нових видів продуктів, вийшли проблеми зниження собівартості продукції й у першу чергу — економія палива, електроенергії. Найважливіша задача сьогодні — це серйозна реконструкція виробництва, заснована на новітніх технологіях і процесах, що пропонують істотні можливості економії енергії.
In competition for the consumer next to the necessity of technical reconstruction, introduction of the European standards of quality control, development of new types of products, the problems of decline of unit cost come to the fore; and mainly, the economy of fuel, electric power. The most important task for today is the serious reconstruction of production, based on the newest technologies and processes that offer substantial possibilities of economy of energy.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2011-12-16T12:31:48Z
2011-12-16T12:31:48Z
2011-01-21
 
Type Article
 
Identifier Бевз В. В. Зниження енергоємності продукції — інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості / В. В. Бевз // Фінанси, облік і аудит : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: А. М. Мороз (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 17. – С. 16–24.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/907
 
Language uk