Запис Детальніше

Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні регіону

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні регіону
 
Creator Легеза, Д. Г.
 
Subject конкурентоспроможність
оцінка конкурентоспроможності
прибуток на 1 га
конкурентний профіль
competitiveness
competitiveness evaluation
income per 1 ha
competitive profile
303.7:338.439.5
 
Description У статті розглядається оцінка конкурентоспроможності продукції на рівні регіону. В роботі використано наступні методи дослідження: метод порівняльного аналізу, структурний аналіз, АВС-XYZ метод, BCG, метод конкурентного профілю. Оцінка проводиться за наступними етапами: розрахунок показників конкурентоспроможності продукції; використання методів дослідження; наведення методики розрахунку; формування висновків.
The article deals with evaluation of product competitiveness on the regional level. We used the following methods: a method of comparative analysis,
structural analysis, ABC-XYZ method, BCG, the method of competitive profile.
Evaluation is based on the following stages: calculation of product
competitiveness indicators, use of research methods, presentation methods of
calculation, conclusions.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2012-02-15T13:34:27Z
2012-02-15T13:34:27Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Легеза Д. Г. Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні регіону / Д. Г. Легеза // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій : у 2 ч. – Ч. 1. — С. 248–256.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/1107
 
Language uk