Запис Детальніше

Проблеми і перспективи розвитку м’ясного птахівництва в Херсонській області

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми і перспективи розвитку м’ясного птахівництва в Херсонській області
 
Creator Аверчева, Н. О.
 
Subject продовольча безпека
рівень виробництва
споживання
м’ясне птахівництво
foodstuff safety
level of production
consumption
meat poultry
338.439:636.5(477.72)
 
Description У статті розглядається рівень виробництва і споживання м’яса птиці в Херсонській області. Проведено порівняльний аналіз із середніми показниками по Україні. Визначено основні напрями розвитку м’ясного птахівництва в регіоні.
The level of poultry meat production and consumption in Kherson Region is investigated in the article. Comparative analysis of average data around Ukraine was accomplished. Basic ways of meat poultry production development in the region are determined.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2012-02-29T13:51:04Z
2012-02-29T13:51:04Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Аверчева Н. О. Проблеми і перспективи розвитку м’ясного птахівництва в Херсонській області / Н. О. Аверчева // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій : у 2 ч. – Ч. 2. – С. 330–338.
http://ir.kneu.edu.ua:8080/handle/2010/1185
 
Language uk