Запис Детальніше

Економічна ефективність виробництва, переробки і реалізації продукції молокопродуктового підкомплексу

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічна ефективність виробництва, переробки і реалізації продукції молокопродуктового підкомплексу
 
Creator Аветис’янць, О. В.
 
Subject молокопродуктовий підкомплекс
молоко
молочне скотарство
ефективність виробництва
dairy production
milk
dairy cattle
efficiency of production
334.021
 
Description У статті розглянуто результати господарської діяльності сільськогосподарськими підприємствами у галузі молочного скотарства Запорізької області. Представлено виробництво основних видів молочної продукції.
The article describes the results of economic activity selskogospodarskimi companies in the industry dairy cattle in the Zaporozhye region. Provided by the production of basic types of dairy products.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2012-02-29T13:54:51Z
2012-02-29T13:54:51Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Аветис’янць О. В. Економічна ефективність виробництва, переробки і реалізації продукції молокопродуктового підкомплексу / О. В. Аветис’янць // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій : у 2 ч. – Ч. 2. – С. 338–344.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/1186
 
Language uk