Запис Детальніше

Особливості обліку витрат і калькулювання собівартості продукції у виноробній промисловості

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості обліку витрат і калькулювання собівартості продукції у виноробній промисловості
 
Creator Дунаєва, Марія Віталіївна
 
Subject витрати
класифікація
активи
запаси
сировина
напівфабрикати
матеріали
собівартість
калькуляція
costs
classification
assets
inventories
raw materials
intermediate products
materials
cost
costing
657
 
Description У статті розглянуто особливості обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції у виноробній промисловості. Головну увагу приділено формуванню собівартості виготовленої продукції.
The article deals with the features of the cost accounting for production and the calculation of the cost of production in the wine industry. The main attention is paid to the formation of the cost of manufactured products.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2012-03-01T09:41:38Z
2012-03-01T09:41:38Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Дунаєва М. В. Особливості обліку витрат і калькулювання собівартості продукції у виноробній промисловості / М. В. Дунаєва // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій : у 2 ч. – Ч. 2. – С. 374–379.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/1191
 
Language uk