Запис Детальніше

Конкуренція та сезонність кондитерського ринку як передумови використання аутсорсінгу

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конкуренція та сезонність кондитерського ринку як передумови використання аутсорсінгу
 
Creator Козачко, М. В.
Kozachko M.
 
Subject конкуренція
аутсорсінг
кондитерська промисловість
сезонність виробництва
індекс Херфіндаля-Хіршмана
конкуренция
аутсорсинг
кондитерская промышленность
сезонность производства
индекс Херфиндаля—Хиршмана
658
 
Description Розглянуто рівень конкуренції в кондитерській галузі України. Розраховано індекс Херфіндаля—Хіршмана в галузі, проаналізовано його динаміку. Досліджено сезонність попиту на кондитерську продукцію. Визначено передумови використання аутсорсінгу на підприємствах кондитерської галузі.
Проанализирован уровень конкуренции в кондитерской промышленности Украины. Рассчитан показатель Херфиндаля—Хиршмана в отрасли, проанализирована его динамику. Исследована сезонность спроса на кондитерскую продукцию.
Определены предпосылки использования аутсорсинга на предприятиях кондитерской промышленности.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2012-05-15T07:34:08Z
2012-05-15T07:34:08Z
2011-05
 
Type Article
 
Identifier Козачко М. В. Конкуренція та сезонність кондитерського ринку як передумови використання аутсорсінгу / М. В. Козачко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. : у 2 ч. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 26, ч. 1. – С. 280–290.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/1555
 
Language uk