Конкуренція та сезонність кондитерського ринку як передумови використання аутсорсінгу
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конкуренція та сезонність кондитерського ринку як передумови використання аутсорсінгу
|
|
Creator |
Козачко, М. В.
Kozachko M. |
|
Subject |
конкуренція
аутсорсінг кондитерська промисловість сезонність виробництва індекс Херфіндаля-Хіршмана конкуренция аутсорсинг кондитерская промышленность сезонность производства индекс Херфиндаля—Хиршмана 658 |
|
Description |
Розглянуто рівень конкуренції в кондитерській галузі України. Розраховано індекс Херфіндаля—Хіршмана в галузі, проаналізовано його динаміку. Досліджено сезонність попиту на кондитерську продукцію. Визначено передумови використання аутсорсінгу на підприємствах кондитерської галузі.
Проанализирован уровень конкуренции в кондитерской промышленности Украины. Рассчитан показатель Херфиндаля—Хиршмана в отрасли, проанализирована его динамику. Исследована сезонность спроса на кондитерскую продукцию. Определены предпосылки использования аутсорсинга на предприятиях кондитерской промышленности. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2012-05-15T07:34:08Z
2012-05-15T07:34:08Z 2011-05 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Козачко М. В. Конкуренція та сезонність кондитерського ринку як передумови використання аутсорсінгу / М. В. Козачко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. : у 2 ч. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 26, ч. 1. – С. 280–290.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/1555 |
|
Language |
uk
|
|