Запис Детальніше

Інноваційні чинники функціонування вітчизняних корпоративних структур

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні чинники функціонування вітчизняних корпоративних структур
 
Creator Михайлюк, Михайло Андрійович
 
Subject інноваційні чинники
корпоративні структури
конкурентоспроможність
економічна інноваційна політика
инновационные факторы
корпоративные структуры
конкурентоспособность
экономическая инновационная политика
658.589(477)
 
Description У статті досліджуються інноваційні чинники функціонування корпоративних структур в Україні з огляду на важливість впливу інноваційного змісту ринкових перетворень як на теренах вітчизняної економіки в цілому, так і на рівні окремих корпоративних підприємств зокрема. Запропоновано умови посилення дії інноваційних складових у функціонуванні вітчизняних корпорацій через проведення ефективної внутрішньої економічної політики.
В статье исследуются инновационные факторы функционирования корпоративных структур в Украине, учитывая важность влияния инновационного содержания рыночных преобразований как на территории отечественной экономики в целом, так и
на уровне отдельных корпоративных предприятий в частности. Предложены условия усиления действия инновационных составляющих в функционировании отечественных корпораций через проведение эффективной внутренней экономической политики.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2012-05-17T08:56:49Z
2012-05-17T08:56:49Z
2011-05
 
Type Article
 
Identifier Михайлюк М. А. Інноваційні чинники функціонування вітчизняних корпоративних структур / М. А. Михайлюк // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. : у 2 ч. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 26, ч. 1. – С. 161–168.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/1566
 
Language uk