Запис Детальніше

Аналіз та основні засади розвитку високотехнологічного експорту України

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз та основні засади розвитку високотехнологічного експорту України
 
Creator Лісовенко, С. А.
 
Subject експорт
високотехнологічний експорт
розвиток експорту
експортний потенціал
експортна політика
экспорт
высокотехнологичный экспорт
развитие экспорта
экспортный потенциал
экспортная политика
339.564
 
Description У статті проведено аналіз експорту України, досліджено його структуру i динаміку. Розраховано частку товарів з високою доданою вартістю в загальному експорті та виявлено що наявний потенціал експорту високотехнологічної продукції використовується не в повній мірі. Запропоновано систематичний та поетапний підхід до розвитку високотехнологічного експорту України.
В статье проведен анализ экспорта Украины, исследованы его структура и динамика. Определена доля товаров с высокой добавленной стоимостью в общем экспорте и выявлено что имеющийся потенциал экспорта высокотехнологичной продукции используется не в полной мере. Предложен систематический и поэтапный подход к развитию высокотехнологичного экспорта Украины.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2012-05-25T08:45:31Z
2012-05-25T08:45:31Z
2011-05
 
Type Article
 
Identifier Лісовенко С. А. Аналіз та основні засади розвитку високотехнологічного експорту України / С. А. Лісовенко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. : у 2 ч. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 26, ч. 2. – С. 92–103.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/1604
 
Language uk