Запис Детальніше

Розвиток науки про працю і соціально-трудові відносини та її роль у переформатизації та формуванні сучасного економічного мислення

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток науки про працю і соціально-трудові відносини та її роль у переформатизації та формуванні сучасного економічного мислення
 
Creator Колот, Анатолій Михайлович
Kolot, Anatoliy
 
Subject школа «трудовиків»
наукове забезпечення
соціально-трудовий розвиток
економічне мислення
«переформатизація» мислення
антиномія
school of «labor group»
scientific support
social and labor development
economic thinking
thinking of «reformatting»
antinomy
школа "трудовиков"
научное обеспечение
социально-трудовое развитие
экономическое мышление
"переформатизация" мышления
антиномия
 
Description У статті розглянуто здобутки науки про працю і соціально-трудові відносини, проблеми дальшого розвитку наукового забезпечення стійкої економічної й соціальної динаміки. Акцентується увага на передумовах формування сучасного економічного мислення.
В статье рассматриваются достижения науки о труде и социально-трудовых отношениях, проблемы дальнейшего развития научного обеспечения устойчивой экономической и социальной динамики. Акцентируется внимание на предпосылках формирования современного экономического мышления.
The article considers the scientific achievements of labour and social-labour relations, issues the further development of scientific support of sustainable economic and social dynamics. It is focused on the preconditions of modern economic thinking formation.
 
Publisher Київ : Вид-во «Праця».
 
Date 2013-03-20T15:15:44Z
2013-03-20T15:15:44Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Колот А. М. Розвиток науки про працю і соціально-трудові відносини та її роль у переформатизації та формуванні сучасного економічного мислення / А. М. Колот // України аспекти праці. – 2012. – № 6. – С. 3-10.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/2145
 
Language uk