Запис Детальніше

Торговельно-посередницька діяльність кооперативних організацій у галузі сільського господарства на рубежі ХІХ-ХХ ст. в Україні

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Торговельно-посередницька діяльність кооперативних організацій у галузі сільського господарства на рубежі ХІХ-ХХ ст. в Україні
 
Creator Марчишинець, О. В.
 
Subject кооперація
кооператив
посередник
посередництво
сільськогосподарські товариства
сільське господарство
cooperation
cooperative store
mediator
mediation
agricultural societies
agriculture
кооперация
кооператив
посредник
посредничество
сельскохозяйственные общества
сельское хозяйство
334.732: 631.115.8(477)«18/19»
 
Description У статті розкрито суть торговельно-посередницької діяльності кооперативних організацій у галузі сільського господарства на рубежі ХІХ-ХХ ст. в Україні та визначено її місце та роль у торгівлі і активізації вітчизняного товарного виробництва.
In this article essence of point-of-sale-intermediary activity of co-operative organizations is exposed in industry of agriculture on the borders ХІХ—ХХ of item іn Ukraine and certainly its place and role in trade and activations of domestic commodity production.
В данной статье раскрыта сущность торгово-посреднической деятельности кооперативных организаций в отрасли сельского хозяйства на рубеже ХІХ-ХХ ст. в Украине и определено ее место и роль в торговле и активизации отечественного товарного производства.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2013-07-17T10:39:35Z
2013-07-17T10:39:35Z
2012-04-30
 
Type Article
 
Identifier Марчишинець О. В. Торговельно-посередницька діяльність кооперативних організацій у галузі сільського господарства на рубежі ХІХ-ХХ ст. в Україні / О. В. Марчишинець // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2012. – Вип. 28. – С. 73–81.
http://ir.kneu.edu.ua:8080/handle/2010/2592
 
Language uk