Запис Детальніше

Дослідження систем масового обслуговування з поетапним обслуговуванням вимог. Стохастичні моделі в динаміці та в стаціонарному режимах

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження систем масового обслуговування з поетапним обслуговуванням вимог. Стохастичні моделі в динаміці та в стаціонарному режимах
 
Creator Жлуктенко, Володимир Іванович
Тарасова, Людмила Григорівна
Tarasova, Liudmyla
Тарасова, Людмила Григорьевна
Савіна, Світлана Станіславівна
 
Subject стохастична модель СМО із поетапним обслуговуванням вимог
стохастична модель для стаціонарного режиму
стохастична модель для динамічного режиму
стохастическая модель СМО с поэтапным обслуживанием требований
queuing systems with a phased maintenance requirements for stationary
dynamic regimes in general
queuing systems with a phased maintenance requirements
стохастическая модель для стационарного режима
стохастическая модель для динамического режима
519.872.2
 
Description Запропоновано концепцію дослідження систем масового обслуговування з поетапним обслуговуванням вимог. Побудовано стохастичні моделі систем масового обслуговування з поетапним обслуговуванням вимог для стаціонарного і динамічного режимів в загальному випадку.
The paper presents the concept of the study of queuing systems with a phased maintenance requirements. We construct stochastic models of queuing systems with a phased maintenance requirements for stationary and dynamic regimes in general.
В работе предложена концепция исследования систем массового обслуживания с поэтапным обслуживанием требований. Построены стохастические модели систем массового обслуживания с поэтапным обслуживанием требований для стационарного и динамического режимов в общем случае.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2013-07-22T10:25:17Z
2013-07-22T10:25:17Z
2012-03-27
 
Type Article
 
Identifier Жлуктенко В. І. Дослідження систем масового обслуговування з поетапним обслуговуванням вимог. Стохастичні моделі в динаміці та в стаціонарному режимах / В. І. Жлуктенко, Л. Г. Тарасова, С. С. Савіна // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2012. – Вип. 28. – С. 472–479.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/2635
 
Language uk